Valaistuspalvelut

Valaistuksen merkitystä tunnelman luojana ei tulisi aliarvioida, vaikka usein esimerkiksi suomalaisissa kodeissa juuri valaistus onkin se sisustuselementti, joka on saatettu ratkaista puolihuolimattomasti. Oikeanlaisella valaistuksella on kuitenkin mahdollista esimerkiksi herättää yleisön mielenkiintoa sekä korostaa tapahtumia. Tarjoamme runsaasti erilaisia valaistuspalveluja sekä todella näyttäviä valaistuskokonaisuuksia. Olemme sekä lavavalaistuksen, tilavalaistuksen että messuosastojen valaistuksen asiantuntijoita, joten voit huoletta jättää tilaisuuksiesi valaistusratkaisut meidän huoleksemme.

Lavavalaistus

Valaistus voi tuoda esityksiin lisäarvoa, kunhan se on oikeanlaista ja oikealla tavalla suunniteltua. Show-valaistuksessa bändi näyttää aivan erilaiselta kuin tavallisessa valaistuksessa ja luo show:hun juuri oikeanlaista tunnelmaa. Show-valaistus sopii myös erilaisten tanssiesitysten valaistusratkaisuksi. Valaistuksen avulla voidaan jopa tehostaa haluttua sanomaa eli ei ole aivan yhdentekevää millainen valaistus esitykseen valitaan. Kevyt lavavalaistus on erinomainen valinta esimerkiksi seminaareihin sekä kokouksiin, joissa esiintyjä pyritään saamaan selkeästi esiin. Tällainen kevyt lavavalaistus luo tilaisuuksiin ammattimaisen tunnelman.

Tilavalaistus

Tunnelmavalaistuksen avulla jopa karusta tilasta voidaan luoda juhlava tila. Tällaisen tunnelmavalaistuksen luominen vaatii vain hieman asiantuntemusta ja kokemusta. Jos kyseessä on yritystilaisuus, on tunnelmavalaistuksessa mahdollista käyttää yrityksen brändin mukaisia värejä, jolloin jo valaistus viestii yrityksen brändistä. Valaistus voidaan valita myös vaikkapa tilaisuuden teeman tai asiakkaan mieltymysten mukaan. Värivaihtoehtoja on satoja, joten valinnanvaraa on runsaasti. Liikkuva valo on tehokas keino elävöittää valaistusta ja toteutammekin myös sellaisia valaistusvaihtoehtoja, joissa on hyödynnetty liikkuvaa valoa.

Pyrimme huomioimaan ympäristönäkökohdat aina kun se on mahdollista ja valitsemmekin LED-valaisimia tavallisten sijaan kohteissa, joihin LED-valot ovat sopivia. Ympäristöystävällisyytensä ja vähäisen sähkönkulutuksen lisäksi LED-valojen hyviä puolia on se, että niitä voi käyttää myös sellaisissa kohteissa, joissa virransaanti on rajoitettua. Tällainen tilanne saattaa tulla vastaan esimerkiksi monissa vanhoissa kohteissa. LED-valaisimien avulla on mahdollista myös muuttaa värimaailmaa kesken tapahtuman. Tämä voi olla erinomainen tehokeino sellaisissa tilanteissa, joissa tilaisuuden alkupuoli on esimerkiksi luonteeltaan virallinen ja loppupuoli vapaamuotoisempi.

Valaistus messuosastoilla

Monet yritykset esittelevät tuotteitaan ja palveluitaan messuilla, mikä ei olekaan ihme, koska suositut messut keräävät paikalle helposti suuren aiheesta kiinnostuneen yleisön. Suuren valikoiman keskellä saattaa kuitenkin olla vaikeaa saada juuri omat tuotteet ja palvelut erottumaan muista, mutta oikeanlaisella valaistuksella voidaan päästä tähänkin tavoitteeseen. Messuosaston valaistuksessa on tärkeää, että valaistus sopii yhteen osaston somisteiden kanssa ja että valaistus tuo tuotteen tai palvelun esiin edullisella tavalla ja siten, että se erottuu muista. Kauttamme on mahdollista hankkia messuosaston somistamista varten myös erilaisia rakenteita, joiden avulla sekä somisteet että valaistus voidaan ripustaa.

>

Pystymme vastaamaan tapahtumiesi kaikesta tapahtumatekniikasta, jolloin voit hankkia kaikki tarvitsemasi palvelut näppärästi ja kustannustehokkaalla tavalla suoraan meiltä. Tämä säästää sekä aikaasi, vaivaasi että rahojasi, koska usean toimittajan käyttäminen yhden tilaisuuden tapahtumatekniikan hankkimisessa ei ole välttämättä kovin yksinkertainen prosessi. Ensinnäkin kilpailuttaminen vie aikaa ja palveluiden tilaaminen useammalta toimittajalta vaatii monenlaista yhteensovittamista ja runsaasti aikaa sekä hermoja. Vaikka tapahtumatekniikan toimittajilta löytyisikin houkuttelevia tarjouksia jonkin tietyn tapahtumatekniikan osa-alueen osalta, tulee näiden osa-alueiden tilaaminen tästä huolimatta yleensä aina kalliimmaksi käytettäessä useaa toimittajaa kuin tilattaessa kaikki tapahtumatekniikan palvelut yhdeltä toimittajalta pakettiratkaisuna. Pakettiratkaisuja mietittäessä olemme valmiita räätälöimään palvelut juuri sinun tarpeitasi vastaaviksi ja tarjoamme sinulle kustannustehokkaan ratkaisun ilman ylimääräistä stressiä.

Valaistuspalvelutilaukset

Jos haluat lisätietoja valaistuspalveluistamme tai haluat tilata valaistuspalveluitamme tilaisuuksiisi, voit ottaa yhteyttä tekniseen johtajaamme Markus Pyykköseen, jonka tavoitat maanantaista tiistaihin kello 9-17 välisenä aikana, keskiviikosta torstaihin kello 10-16 välisenä aikana, perjantaisin kello 10-14 välisenä aikana, lauantaisin kello 12-14 välisenä aikana sekä sunnuntaisin kello 12-13 välisenä aikana numerosta +358 212345678. Kerrothan yhteydenotossasi lyhyesti millaista tilaisuutta varten tarvitset valaistuspalveluja sekä millaisia erityistarpeita tapahtumaan liittyy valaistuksen suhteen.