Äänentoistopalvelut sekä esitystekniikkapalvelut

Hyvin monenlaisissa tapahtumissa on tarvetta äänentoistopalveluille sekä erilaisille äänentoistoratkaisuille ja esitystekniikkapalveluille. Nykyaikaiset tilaisuudet vaativat nykyaikaisia äänentoistopalveluja sekä esitystekniikkapalveluja. Tällaisia palveluja voidaan tarvita esimerkiksi erilaisissa seminaareissa, tilaisuuksien taustamusiikkiratkaisuissa sekä konserteissa. Huolehdimme ammattitaidolla äänentoistopalveluiden sekä esitystekniikkapalveluiden toteutuksesta sen suunnitteluvaiheesta alkaen. Huolehdimme myös tarvittavan kaluston pystyttämisestä sekä purkamisesta. Tapahtuman aikana teknikkomme huolehtivat siitä, että laitteet toimivat oikealla tavalla. Voit siis keskittyä rauhassa tapahtumaasi huolehtimatta siitä, toimivatko laitteet vai eivät.

Äänentoistoratkaisuja varten meidän tulee tietää, millaisesta tapahtumasta on kyse. Suunnittelemme äänentoiston aina räätälöidysti kunkin asiakkaan tarpeiden sekä tilan asettamien vaatimusten pohjalta. Pystymme näin takaamaan erinomaisen äänenlaadun tilaisuudessa kuin tilaisuudessa – niin sisä- kuin ulkotiloissakin. Äänentoistopalvelumme täyttävät ammattistandardit.

Esitystekniikkapalveluitamme saatat tarvita esimerkiksi järjestäessäsi ammattimaista seminaaria tai kokousta. Tällaiset ratkaisut soveltuvat erinomaisesti myös muiden yritystapahtumien järjestämiseen. Esimerkiksi havainnoillisten kuvien käyttö tai haastateltavan yleisön jäsenen korostaminen screenille koko yleisön nähtäville ovat tehokeinoja, joilla esitystä on mahdollista elävöittää esitysteknisten ratkaisujen avulla.

Äänentoisto on parhaimmillaan vain sivuosassa

Äänentoistoon käytettävän tekniikan ei ole koskaan tarkoitus olla tapahtumien pääosassa, vaan ainoastaan tukea tapahtumia tuomalla esiintyjän esiin parhaalla mahdollisella tavalla. Joissakin tilaisuuksissa huomaamattomat äänentoistolaitteet ovat erityisen tärkeitä. Tämän lisäksi pidämme huolta äänentoistolaitteidemme visuaalisesta ilmeestä, mikä tarkoittaa sitä, että vaikka laitteet olisivat näkyvissäkin, ne eivät pilaa tapahtuman visuaalista ilmettä. Erityisesti yritystapahtumissa visuaalinen ilme luo kuvaa itse yrityksestä eli visuaalisen ilmeen virheettömyydestä huolehtiminen ei ole toisarvoista. Viimeistelty ilme luo viimeistellyn kuvan myös yrityksestä. Yleisöön heitettävät mikrofonit parantavat esimerkiksi luennoitsijan mahdollisuutta kommunikoida yleisönsä kanssa, joten ne kuuluvat luonnollisesti äänentoistolaitteidemme valikoimaan. Digitaalimikserimme ovat nykyaikaista mallia ja niiden sijoittelussa voidaan hyödyntää kauko-ohjausta.

Monipuoliset esitystekniikkapalvelumme – Our versatile presentation technology services
Oikeanlaisella esitystekniikalla voit varmistaa, että viestisi välittyy yleisölle. Erilaisten teknisten välineiden avulla viestiäsi voidaan tehostaa vaikkapa kuvilla. Meiltä löydät laadukkaat esiintyjämonitorit sekä presentaatiokauko-ohjaimet. Livetuotannot sekä –tallennukset kuuluvat osaamisalueemme piiriin ja tallennamme ne tietysti HD-laatuisina.

Tiedämme, että suurelle yleisölle esiintyminen saattaa olla jännittävä tilanne jopa kokeneelle esiintyjälle. Tästä syystä haluamme vähentää jännityksen määrää tarjoamalla esiintyjälle tilaisuuden kokeilla laitteiden toimintaa ennen varsinaista esitystä. Näin hän saa tilaisuuden varmistaa, että hänen esityksensä toimii. Teknikkomme käyvät myös läpi esitysmateriaalin ennen tilaisuuden järjestämistä varmistaakseen sen toimivuuden. Luennoitsijan on helppo lähettää esitysmateriaalinsa teknikoillemme tiedostonsiirtopalvelumme välityksellä. Tiedostonsiirtopalvelumme on luotu siten, että sen käyttö on helppoa, nopeaa sekä turvallista. Pystymme käsittelemään jopa vanhoja VHS-nauhoja.

Halutessasi tilaisuudesta videokoosteen, voit tilata sellaisen joko Blu-ray- tai DVD-muodossa. Videokooste voidaan toimittaa myös internetkäyttöön sopivassa muodossa. Jos osa asiakkaistasi tai vieraistasi ei pääse paikan päälle, voit tavoittaa heidät livestreamauksen avulla reaaliaikaisesti. Tämä osoittaa vieraille, että välität heistä ja tarjoaa heille mahdollisuuden osallistua pitkänkin välimatkan takaa.

Äänentoistopalveluiden sekä esitystekniikkapalveluiden tilaukset – Sound service orders and presentation technology service orders

Jos haluat lisätietoja äänentoistopalveluistamme tai esitystekniikkapalveluistamme tai jos haluat tilata tällaisia palveluita tilaisuuksiisi, voit ottaa yhteyttä tekniseen johtajaamme Markus Pyykköseen, jonka tavoitat maanantaista tiistaihin kello 9-17 välisenä aikana, keskiviikosta torstaihin kello 10-16 välisenä aikana, perjantaisin kello 10-14 välisenä aikana, lauantaisin kello 12-14 välisenä aikana sekä sunnuntaisin kello 12-13 välisenä aikana numerosta +358 212345678. Kerrothan yhteydenotossasi lyhyesti millaista tilaisuutta varten tarvitset kyseisiä palveluita ja millaisia erityistarpeita tilaisuuteesi mahdollisesti liittyy. Markus neuvoo mielellään erilaisten ratkaisuvaihtoehtojen valinnassa sekä kertoo tällaisten vaihtoehtojen hinnoista. Suosittelemme, että tilaat kaikki tarvitsemasi tapahtumatekniikan palvelut kerralla suoraan meiltä, koska voimme tarjota sinulle kustannustehokkaita ja laadukkaita palveluja, jotka räätälöidään juuri sinun tarpeidesi mukaisiksi. Ota rohkeasti yhteyttä Markukseen, vaikka hankkeesi olisi vasta suunnitteluasteella!